KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Schrijf je (gratis) in voor workshops tijdens After Summer SchoolIn opdracht van de Provincie Gelderland ondersteunt de Leefbaarheidsalliantie plannen om de leefbaarheid in jouw buurt, wijk of dorp te verbeteren. In de week van 23 tot en met 27 september biedt de Leefbaarheidsalliantie ruim 25 workshops aan tijdens de After Summer School in Arnhem. Deze workshops zijn gratis voor Gelderse inwoners(initiatieven). Kijk voor meer informatie, aanmelden en een overzicht van de workshops op www.spectrumelan.nl/aftersummerschool

Wat kan de Leefbaarheidsalliantie Gelderland verder voor jou betekenen?
Heb jij samen met je dorpsbewoners een initiatief zoals samen koken voor ouderen, samen spelen en bewegen of samen vluchtelingen met een verblijfsvergunning helpen bij hun integratie? De Leefbaarheidsalliantie Gelderland ondersteunt kosteloos, bijvoorbeeld met:
- Advies over je plan en het uitwerken ervan (zie ook de Kennisbank).
- Contact met mensen die vergelijkbare plannen hebben
- Hulp bij het aanvragen van subsidie

Meer informatie
Neem contact op met de Leefbaarheidsalliantie via . Ook de coördinator maatschappelijke initiatieven van de gemeente Voorst (Chris Frencken) hoort graag van jouw initiatief. Hij is te bereiken op telefoonnummer 06-50438652 of via de mail:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.