Over KijkindeKernen.nl


Was vroeger het dorpsplein de plek om de laatste nieuwtjes uit te wisselen, inmiddels gebeurt dat via digitale middelen. Om inwoners en organisaties in de gemeente Voorst gelegenheid te geven nieuws en informatie op een snelle en vooral leuke manier te delen, is dit digitale dorpsplein gelanceerd.

Wat is KijkindeKernen.nl?

KijkindeKernen.nl is echt ‘voor en door de inwoners’. Alle inwoners, verenigingen en organisaties zorgen zelf voor de informatie op deze site. KijkindeKernen.nl helpt als online dorpsplein om met elkaar te delen wat er allemaal is en wat er allemaal gaat gebeuren. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat de mensen in onze dorpen zich nog meer met elkaar verbinden!

Op KijkindeKernen.nl kun je o.a. :

  • Allerhande dorpsnieuws lezen of plaatsen (Berichten)
  • Bekijken wat er zowel georganiseerd wordt (Agenda)
  • Hulp vragen of aanbieden (Elkaar helpen)
  • Diensten of organisaties opzoeken (Sociale kaart)
  • Meepraten over bepaalde onderwerpen (Praat mee)
  • En nog veel meer ...

Kortom, je ziet in een oogopslag wat er allemaal in de dorpen gebeurt. Om zelf informatie te plaatsen op KijkindeKernen.nl moet je eenmalig inschrijven. Je kunt daarbij ook een account aanmaken voor een organisatie of bedrijf.

Zoeken

Rechtsboven zie je het zoekvenster met de tekst ‘typ hier je zoekwoord’. De zoekfunctie kan je snel overzicht geven over allerlei onderwerpen, of het nu gaat om alle bewoners in een bepaalde straat (om snel een groep samen te stellen), vertrektijden van de buurtbus of een bepaalde advertentie.