Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Deel jouw idee!


Heb jij een idee? Laat het weten!

Kijkindekernen.nl is ook dé plek waar je terecht kunt met jouw ideeën of initiatieven voor een leuke, mooie of gezellige buurt. Soms is daarbij ondersteuning van de gemeente welkom. Via dit formulier kun je een maatschappelijk initiatief delen met de gemeente.

Coördinator maatschappelijke initiatieven

Vanaf 1 juli 2019 is Chris Frencken de coördinator maatschappelijke initiatieven bij de gemeente Voorst. In dit artikeltje stelt hij zich voor. Heb je een goed idee, maar weet je niet hoe je jouw initiatief kunt realiseren? Neem gerust contact met hem op. Chris is te bereiken op telefoonnummer 06-50438652 of via de mail:

Voorbeelden

De gemeente Voorst kent een actieve gemeenschap. In de verschillende dorpen/kernen van de gemeente Voorst wonen heel wat mensen die met mooie ideeën aan de slag zijn gegaan. Voorbeelden zijn: de aanleg van de Jeu de Boules baan in Terwolde, het project Nijbroek sfeervol verlicht en de komst van een nieuw sportcomplex in Wilp. En wat dacht je van het Tuintelen en Keukelen in Teuge. Allemaal prachtige initiatieven die nooit werkelijkheid zouden zijn als bewoners zelf niet het initiatief hadden genomen.

Let op: op dit moment draagt de gemeente niet bij in kosten voor buurtbarbecues.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.