De Sociale kaart is een actueel overzicht van alle maatschappelijke organisaties en hun aanbod op het gebied van vrije tijd, jeugd en gezin, gezondheid, geld en papieren en fijn thuis wonen.

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Vrije tijd

Hier vind je een overzicht van activiteiten die je kunt doen in je vrije tijd: van vrijwilligerswerk tot lid worden van de kunst- en cultuurkring. En van koffieochtenden in het buurthuis tot beter leren omgaan met de computer.

Jeugd en gezin

Heb je vragen over de opvoeding of ontwikkeling van je kind? Of kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of zoek je naar kinderopvang, scholen of activiteiten voor jongeren? Dan kan je hier terecht.

Gezondheid

Wil je meer bewegen of gezonder eten? Of heb je daar hulp bij nodig? Ben je soms somber of heb je last van een verslaving en wil je daar van af? Kijk hier welke mogelijkheden er zijn.

Geld en papieren

Heb je moeite om rond te komen elke maand? Heb je schulden die je nu niet terug kan betalen? Of heb je ruzie met je werkgever en wil je weten wat je rechten zijn? Bekijk hier welke mogelijkheden tot hulp er zijn.

Fijn thuis wonen

Wil je graag thuis blijven wonen maar zijn daarvoor aanpassingen of hulp nodig in huis? Of ben jij mantelzorger en heb je zelf ondersteuning nodig? Verschillende organisaties kunnen je hierbij helpen.

Uitgelichte verhalen

Jouw organisatie hier?

Jouw organisatie ook vindbaar maken op deze pagina? Neem contact op en we kijken naar de mogelijkheden.
Neem contact op

Hulp nodig?

Populair

De Belangenvereniging Wilp e.o. werd opgericht op 26 maart 1990 met als doel de leefbaarheid te bevorderen en een bijdrage te leveren aan...
Heb je vragen, opmerkingen of ideeën over dorp Voorst? Bel of mail ons gerust!Wij, Jack Plante en Sylvia Bril-Altena, de dorpscontactper...
Avondvierdaagse Voorst al jaren een begrip in de gemeente, wil je mee wandelen houd deze pagina in de gaten.
Mens en Welzijn Voorst is dé brede welzijnsorganisatie van de gemeente Voorst. Een welzijnsorganisatie die er is voor alle kleine en grot...
De Kunstkring Voorst heeft een eigen galerie 'De Statenhoed' die op vaste tijden geopend is. Ook zijn we online actief met o.a. een galer...