KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Zo doe je mee


Zo doe je mee

KijkindeKernen.nl maakt contact tussen bewoners en organisaties in de dorpen van de gemeente Voorst een stuk makkelijker. Een levendig dorp om in te leven, wonen en te werken. Dat gaat niet vanzelf! Dit kan alleen maar als bewoners en organisaties uit het dorp meedoen. Op deze website kun je als bewoner, vereniging of bedrijf jezelf tonen en informatie delen met het dorp. Stimuleer ook je buren om mee te doen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Op KijkindeKernen.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar als je echt wil meedoen, maak je gratis een eigen profiel aan. Je kunt dan de dorpsmail ontvangen, persoonlijke berichten maken en reageren. Een profiel aanmaken gaat heel makkelijk via de knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’ . 


Welke gegevens zijn er nodig?

Alle informatie op de KijkindeKernen.nl is voor iedereen gratis en vrij opvraagbaar. Wil je zelf informatie toevoegen op de website? Bijvoorbeeld een advertentie op het prikbord of een evenement van je organisatie in de agenda? Ook dit is gratis, maar we willen graag dat je je eerst inschrijft. Iedereen kan meedoen. Om je te kunnen inschrijven, vragen we je voor- en achternaam, je e-mailadres - waarmee je je ook aanmeldt - en een zelfgekozen wachtwoord. Daarnaast vragen we je (werk)adres. Deze informatie is voor andere gebruikers niet zichtbaar. We gebruiken het (werk)adres om je gericht te kunnen informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt. 


Tips:

 * Wil je alles volgen van de dorpen, klik dan op de dorpspagina's op word ook volger.

 * Als je een nieuwsbericht plaatst, kies dan bij publiceren niet alleen voorpagina maar ook de dorpen waarvoor het nieuws bestemd is.


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.