Zo doe je mee


Zo doe je mee

KijkindeKernen.nl maakt contact tussen inwoners en organisaties in de dorpen van de gemeente Voorst een stuk makkelijker. Een levendig dorp om in te leven, wonen en te werken. Dat gaat niet vanzelf! Dit kan alleen maar als inwoners en organisaties uit het dorp meedoen. Op deze website kun je als inwoner, vereniging of bedrijf jezelf tonen en informatie delen met het dorp. Als inwoner doe je mee door een persoonlijk profiel aan te maken (liefst volledig). Zodra je dat gedaan hebt maak je indien gewenst een pagina aan voor jouw vereniging, stichting, bedrijf etc. Stimuleer ook je buren om mee te doen, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! 

Op KijkindeKernen.nl kun je veel zien zonder je aan te melden. Maar wanneer je een persoonlijk profiel aanmaakt biedt dat vele voordelen zoals dorpsmail ontvangen, mensen ontmoeten uit je dorp, persoonlijke berichten maken en reageren. Een profiel aanmaken gaat heel makkelijk via de knop rechtsboven: ‘Schrijf je in’ . 

Wanneer je een (eenmalige) activiteit plaatst in de Agenda, zorgen we ervoor dat dit wordt meegenomen in de wekelijkse KijkindeKernen.nl-agenda in het Voorster Nieuws, hét papieren weekblad binnen de gemeente Voorst. Zo heb je dus een heel groot bereik!


Welke gegevens zijn er nodig?

Alle informatie op de KijkindeKernen.nl is voor iedereen gratis en vrij opvraagbaar. Wil je zelf informatie toevoegen op de website? Bijvoorbeeld een advertentie op het prikbord of een evenement van je organisatie in de agenda? Ook dit is gratis, maar we willen graag dat je je eerst inschrijft. Iedereen kan meedoen. Om je te kunnen inschrijven, vragen we je voor- en achternaam, je e-mailadres - waarmee je je ook aanmeldt - en een zelfgekozen wachtwoord. Daarnaast vragen we je woonadres. Deze informatie is voor andere gebruikers niet zichtbaar. We gebruiken het woonadres om je gericht te kunnen informeren over wat er bij jou in de buurt gebeurt.