Deel jouw idee!


De gemeente Voorst kent een actieve gemeenschap. In de verschillende dorpen/kernen van de gemeente Voorst wonen heel wat mensen die met mooie en goede ideeën aan de slag zijn gegaan. Voorbeelden zijn: de aanleg van de Jeu de Boules baan in Terwolde, het project Nijbroek sfeervol verlicht en de komst van een nieuw sportcomplex in Wilp. En wat dacht je van het Tuintelen en Keukelen in Teuge. Allemaal prachtige initiatieven die nooit werkelijkheid zouden zijn als bewoners zelf niet het initiatief hadden genomen.

Heb jij een idee? Laat het weten!
Kijkindekernen.nl is ook dé plek waar je terecht kunt met jouw ideeën of initiatieven voor een leuke, mooie of gezellige buurt. Door je idee te delen met anderen wordt het idee vaak sterker en krijgt het vanzelf meer vorm. Spreek je idee dus vooral uit! Verder kun je wat hebben aan deze tips. En soms is hulp van de dorpscontactpersoon of de gemeente welkom. Zij staan altijd voor je klaar!

Coördinatoren maatschappelijke initiatieven
De gemeente Voorst heeft twee coördinatoren maatschappelijke initiatieven in dienst: dit zijn Yvonne Bosch en Chris Frencken (zie hier een interview met hem). Chris en Yvonne helpen je op weg als je niet goed weet hoe je jouw idee kunt waarmaken. Zij zijn te bereiken via het mailadres of  telefoonnummers 06-50438659 (Yvonne) of 06-50438652 (Chris).  

Je kunt je idee of initiatief ook rechtstreeks met hen delen via dit formulier