KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Afscheid Suzan ter Beek als vrijwilligster bij Trefpunt Duistervoorde.Vier jaar geleden is Trefpunt Duistervoorde gestart in de voormalige recreatiezaal van Woonzorgcentrum de Martinushof aan het Sint Maartenserf in Twello.

Trefpunt Duistervoorde is DE ontmoetingsplek voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Je kunt er 7 dagen per week gezellig koffiedrinken, op doordeweekse dagen creatief bezig zijn zoals koersballen, samen zingen, gymnastiek, jeu de boulen, spellenmiddag, bloemschikken maar ook één keer per maand een mooie bingo en tweemaandelijks samen eten.

Voor de uitvoering van de activiteiten kan de stichting een beroep doen op 60 vrijwilligers.

Vanaf de start was Suzan ter Beek als vrijwilliger actief als gastvrouw bij de “koffiecorner” en zelfs een héél bijzondere vrijwilliger vanwege haar hoge leeftijd; 94 jaar!
Suzan deed het vrijwilligerswerk omdat ze het heerlijk vind om met mensen om te gaan. Zoveel mogelijk verschillende mensen vond ze het leukst; daar werd ze blij van.
Bij Trefpunt Duistervoorde ontmoette ze andere mensen en had zo veel gespreksstof onder het gezellige koffie drinken.
 Suzan zegt: “We praatten, lachten en hadden aandacht voor elkaar, ook voor een zieke”


Het gevoel bekroop haar dat ze toch maar eens een stapje terug moest doen en zodoende kwam er
op dinsdag 21 januari jl. een eind aan haar vrijwilligersperiode bij Trefpunt Duistervoorde.
Uit handen van secretaris Gerdie Wassink( rechts op de foto)  ontving Suzan ter Beek een fraai ruikertje als dank voor haar inzet.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.