Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Yvonne Achterkamp

Groepen & bedrijven

Gekozen filters
  Rol
  Hét online dorpsplatform voor en door Wilpenaren.
  Ontwerpen en maken van artikelen van aardewerk of porselein; mokken, borden, schalen, vazen, lepels, lampen etc. Workshops in gieten, handvormen en decoreren. Workshop decoreren van keramiek. Productie van seriematige keramiek en relatiegeschenken.
  Al eeuwenlang is de Dorpskerk Wilp een plek waar mensen elkaar ontmoeten en inspiratie vinden. Vanaf de dijk heeft het een prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de IJssel. Maandelijks vinden er evenementen plaats, variërend van concerten tot workshops en lezingen die vele bezoekers trekken vanuit de Stedendriehoek, en daarbuiten. Daarnaast is de kerk een aantrekkelijke plek om te trouwen, een feest te geven en om zakelijke bijeenkomsten te houden. De dorpskerk heeft uitstekende en moderne faciliteiten. Er is een goede geluidsinstallatie, een buffet, een werkruimte voor catering, royaal sanitair, een garderobe faciliteit, een kleedruimte en WIFI. En er is bij de kerk ruime gratis parkeermogelijkheid.
  De Belangenvereniging Wilp e.o. werd opgericht op 26 maart 1990 met als doel de leefbaarheid te bevorderen en een bijdrage te leveren aan het realiseren van een goed woon- en leefklimaat in Wilp. Wij zetten ons o.a. in voor: Veiligheid-Wonen-Voorzieningen-Groen-Participatiebeleid. Organiseren activiteiten zoals de jaarlijkse herdenking bevrijding Wilp, de lichtweek. Promoten de avondwandel4daagse. Het bestuur bestaat uit: Sander Smit (voorzitter) Rogier Fledderus (secretaris) Hiekje van Laarhoven (penningmeester) Jeffrey Vink (bestuurslid) Gé Lenselink (bestuurslid)
  Het gonst in Wilp en omstreken! De eerste 'Dijk van een Dorpsquiz' is al een enorm succes nog voordat er een quizboek is uitgedeeld. Bijna 700 deelnemers, verdeeld over 57 teams gaan de strijd aan! Op 29 maart gaat het gebeuren; de quizavond. Daarna werken we toe naar de climax op 10 mei, met knallende feest- en uitslagavond!
  1 van 1
  Browser niet ondersteund
  Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.