KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Carin Hafkamp - verlies- en rouwbegeleiding

06 - 4116 3590

Over Carin

Werk
Ik ben rouwbegeleider en wil je graag ondersteunen in het verwerken van het verlies na het overlijden van een dierbaar iemand, echtscheiding, verlies van gezondheid, werk of een ander betekenisvol verlies waarbij je ondersteuning kunt gebruiken. Ieder mens is uniek en rouwt op zijn of haar eigen wijze. Voor rouwen is geen handleiding, je hebt het misschien nooit eerder gedaan. Ik luister naar je en bied je de ruimte om in al je kwetsbaarheid, jouw verdriet, boosheid, angst en andere emoties te delen. Veiligheid en vertrouwen staan voorop. Zie mij als een steuntje in de rug, ik loop een tijdje aan je zij mee. We kijken samen wat je nodig hebt om in de nieuw ontstane situatie de balans bij jezelf terug te vinden zodat je weer kunt vertrouwen op je innerlijke kracht.
Meer informatie
Gedurende de afgelopen jaren heb ik diverse workshops en weektrainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, rouwbegeleiding en healing. Ik geloof in een leven lang leren, zo kijk je steeds met een frisse blik naar de wereld om je heen. Ik blijf bij op mijn vakgebied en presenteer zo de beste versie van mijzelf aan mijn cliƫnten.

Pagina's

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.