KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Voorbeelden van duurzame huizen gezochtHuiseigenaren in heel Nederland openen hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Gemeente Voorst doet mee aan de Duurzame Huizen Route om zoveel mogelijk inwoners te stimuleren hun woning te verduurzamen. Woont u in gemeente Voorst en heeft u duurzame en besparende maatregelen genomen en vindt u het leuk om anderen op weg te helpen? Meld uw woning  aan en deel uw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl

 

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route
Van radiatorfolie, dak- en gevelisolatie tot een volledig energieneutraal huis, op duurzamehuizenroute.nl is elk verhaal welkom. Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen. Misschien heeft u informatie waarmee u een ander op weg kunt helpen. Al meer dan 1.300 bewoners gingen u voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. U kunt uw woning aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/voorst


2 en 9 november

Op 2 en 9 november is het mogelijk om uw huis open te stellen zodat mensen bij u thuis kunnen kijken. U kunt zelf aangeven of u hier aan mee wil doen en welke dag en op welk tijdstip u uw huis openstelt. Woningeigenaren kunnen dan een rondje fietsen door de gemeente om meerdere huizen te bekijken.

 

Natuurlijk genieten
Opent u uw huis op zaterdag 2 en/of 9 november of gaat u zelf op bezoek? Dan maakt u kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.