Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Vol dorpshuis bij informatieavond project Polder NijbroekHoe zorgen we ervoor dat Nijbroek ook in de toekomst een aantrekkelijke plek blijft om te wonen, te werken en te verblijven? Om die vraag te beantwoorden zijn de Nijbroekers in actie gekomen. Eind 2018 werd samen de visie ‘Door grond verbonden’ gemaakt, het startpunt om aan de slag te gaan en samen op te trekken voor Nijbroek. 

Er werden drie werkgroepen gevormd en die presenteerden gisteren in een afgeladen Dorpshuis de Arend hun voorlopige resultaten. En die bieden meer dan genoeg aanknopingspunten om verder te gaan. Er worden verbindingen gelegd en kansen verkend samen met Plaatselijk Belang Nijbroek en alle andere betrokken partijen. Bijvoorbeeld als het gaat om cultuurhistorie, landschap, recreatie, wonen en duurzame energie.

Kortom, er is veel enthousiasme in Nijbroek en wij we wensen het dorp veel succes in dit bijzondere proces. Een mooi voorbeeld van hoe een dorp de handen ineen kan slaan en handen en voeten geeft aan de uitdagingen voor de komende jaren.

Meer informatie: www.poldernijbroek.nl | www.pbnijbroek.nl 

Chris Frencken
Coördinator maatschappelijke initiatieven

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.