KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Recreatieplas Bussloo gaat 1 oktober weer open voor hondenStart laagseizoen 

Op dinsdag 1 oktober a.s. gaat het laagseizoen van start op de recreatiegebieden van Leisurelands gelegen op de Veluwe, te weten Bussloo, Heerderstrand, Zandenplas, Kievitsveld, Strand Nulde, Strand Horst en Zeumeren. Vanaf deze datum zijn honden weer welkom. Het hondenseizoen loopt tot en met 30 april 2020. Daarnaast gaat het laagtarief parkeergeld in. 

 Vertier en plezier in de herfst en wintermaanden

De recreatiegebieden zijn uitermate geschikt voor een lange wandeling of ravotten op het strand met de trouwe viervoeter. Nu de nazomer bijna ten einde is en de zwemkleding en slippers in de kast gaan, kunnen de wandelschoenen tevoorschijn komen voor een heerlijke wandeling door het herfstlandschap op de recreatiegebieden. Verder lenen de gebieden zich uitstekend voor een rondje op de fiets of mountainbike. 

 Parkeerpas 

Voor mensen die met de auto willen komen is er de parkeerpas van Leisurelands, geldig tot 1 mei 2020, is nu voordeliger te bestellen via de webwinkel en is geldig op de 18 leisurelands recreatiegebieden. Een dagkaart kost in het laagseizoen € 3,00. 

 Kijk voor meer informatie op https://www.leisurelands.nl/recreatiegebieden/bussloo/parkeren/ 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.