Goedgevulde wraps met één aubergine, één dunne prei en één tomaat. Maak deze groente schoon. Snijd de prei in smalle ringen en de aubergine en de tomaat in blokjes. Laat en blikje tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Verwarm een eetlepel olijfolie in een wok of braadpan en bak hierin de prei en de aubergine enkele minuten. Bak de pijnboompitten (ong. 1 eetlepel) daarnaast in een droge koekenpan licht. Voeg de tomatenstukjes en de tonijn toe aan de groente en warm dit goed door. Maak het mengsel op smaak met peper en wat tijm en voeg de pijnboompitten toe.
Verwarm de wraps in een droge koekenpan of in de magnetron. Bestrijk de wraps dun met zuivelspread, verdeel het groentemengsel erover en rol ze op. Eet smakelijk! En deel mogelijk een paar wraps met iemand uit de buurt waarvan je denkt dat hij/zij het goed kan gebruiken.
Bron: Voedingscentrum