KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Monumenten dag Posterenk & Bussloo 14 september asOpen Monumenten dag 2019  heeft het thema 'Plekken van Plezier'

Tijdens de route kom je langs veel plezierige plekjes want er is veel te zien, te doen, te beleven, te proeven en te genieten. Reserveer 14 en 15 september in uw agenda en bezoek de Open Monumentendag in de gemeente Voorst!

Het is dit jaar de 33e editie van de Open Monumentendag, het grootste culturele evenement van Nederland. Ook in onze gemeente is er op 14 september van 10.00 uur tot 17.00 uur van alles te zien en te beleven rondom het vrolijke thema 'Plekken van plezier'!

fiets,wandel je ook mee?

#KijkinPosterenk #Monumentendag #GemeenteVoorst #Fietsroute #14september #pitoresk #opendag #Monument #Vrijwilligers #KijkinBussloo

Onze WilperMolen is door omstandigheden mbt onze geblesseerde molenaar wat korter open nl tussen 10 en 14u. Toch is hij aanwezig om een rondleiding te geven en alles te vertellen over onze unieke StellingMolen 
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.