Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Line-up bevrijdingsfestival in Wilp op 5 mei is bekendNa de succesvolle eerste editie van het bevrijdingsfestival op het evenemententerrein aan de Sleedoorn in Wilp kon een vervolg niet uitblijven. De organisatie – de stichting Black & Blue  -  is er in geslaagd om een viertal spectaculaire bands te contracteren. De line-up van het festival in 2019 ziet er als volgt uit:14.00 uur – 15.30 uur:   De JPR Stringband.

Vorig jaar stonden ze ook op het festival. Dat beviel beide partijen zo goed, dat ze nu wederom op het podium staan. Nu om het spits af te bijten. JPR is pure passie voor rock & roll.


16.00 uur – 17.00 uur:    Fleetwood Back.

De Nederlandse Fleetwood Mac tributeband staat garant voor een boeiende trip met nostalgische hits uit de vorige eeuw met een eigen Stevie Nicks en Christine McVie.


17.30  uur – 19.00 uur:   Stormbringer.

De meest authentieke Deep Purple tributeband van Nederland worden ze    genoemd. Stormbringer heeft oog voor detail van het origineel  met eenenergieke uitvoering van de legendarische songs als Highway Star, Mistreated en Child in Time.


19.30 uur – 21.00 uur:  Unforgiven.

Unfogiven is de tributeband van de “Gods of Metal”  Metallica. In een daverende show komen alle hits voorbij, inclusief de wonderschone ballad “Nothing Else Matters”


Komt dat zien op 5 mei  aan de Sleedoorn in Wilp. Noteer alvast in je agenda. Het festivalterrein is vanaf 13.30 geopend. 


De entreeprijs – je gelooft het of niet – is slechts 7,50 euro!!