KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Jaarvergadering Belangenvereniging Wilp e.oDe Belangenvereniging Wilp e.o houdt op donderdag 24 mei a.s. haar jaarvergadering in Dorpshuis De Pompe te Wilp.
De Belangenvereniging staat voor de  leefbaarheid en het woongenot in  Wilp. Op onze jaarvergadering komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod. 

De nieuwe dorpscontactpersonen Gerrit en Guus Kroes zullen worden voorgesteld.  Gerrit Nikkels zal ons bijpraten over het nieuwbouwproject Binnenweg.  

Presentatie van het on-line platform Kijk in de kernen.
 Een aantal dorpen uit de gemeente Voorst hebben in samenwerking met de gemeente het platform Kijk in de Kernen ontwikkeld. Een platform met veel informatie vóór en dóór de inwoners van de gemeente. Het doel is online en offline verbinding met elkaar. Voor de deelnemende dorpen zijn er ook aparte pagina’s met dorpsnieuws; voor ons is dat Kijk in Wilp.
 Kijk in de Kernen is een verzamelpunt voor dorpsnieuws, activiteiten op de dorpsagenda en hulpvragen in het dorp. Bewoners komen hier online makkelijk met elkaar in contact en leren elkaar beter kennen. Welke bedrijven zijn actief in het dorp, welke vergunningen worden er afgegeven in je woonomgeving, welke verenigingen zijn er in het dorp? Op Kijk in de Kernen vind je al deze informatie.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.