KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Informatieavond over cursus moestuinieren


  • Nieuws
  • Gedeeld in Gemeente Voorst
  • Op welke kern heeft dit betrekking?: Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek

De gemeente Voorst organiseert samen met Landgoed Klarenbeek en de heer Huizinga in 2020 een cursus moestuinieren ‘Eigen moestuin, eigen voorraad’ op Landgoed Klarenbeek in Klarenbeek.

Informatieavond op 11 februari 2020
Voorafgaand aan deze cursus, die op 7 maart 2020 start, is er op dinsdag 11 februari 2020 in het gemeentehuis in Twello een informatieavond over de cursus om meer informatie te geven en vragen te beantwoorden. De gratis informatieavond start om 19.30 uur, de inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur. U bent van harte welkom!

Cursus eigen groenten verbouwen en verwerken 
Tijdens de cursus ‘Eigen moestuin, eigen voorraad’ leert u meer over het verbouwen van uw eigen groenten en over het inmaken en bewaren van groente en fruit. Het cursusbedrag is € 50,-. De cursusdata zijn als volgt:
- Zaterdag 7 maart Eerste werkochtend
- Zaterdag 4 april Tweede werkochtend
- Zaterdag 9 mei Derde werkochtend
- Maandag 31 augustus Workshop groente conserveren
- Maandag 21 september Workshop fruit conserveren

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.