KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Geef je mening over duurzame energie in onze enquête!We zijn druk bezig om een Voorster Energie Strategie (VES) te ontwikkelen om onze bijdrage te leveren aan het halen van de landelijke klimaatdoelen. We werken hiervoor samen met de provincie, waterschappen, netbeheerders en andere gemeenten uit de Cleantech regio. Maar we horen ook graag jouw mening over duurzame energie in Voorst. Hoe denk je bijvoorbeeld over zonneparken of windmolens? Een goed idee of absoluut niet wenselijk?   

Van 4 tot 30 november kun je (anoniem) onze enquête invullen via moventem.nl/voorst. De resultaten van de enquête geven het bestuur van de Regionale Energie Strategie (RES) een beeld over de voorkeuren als het gaat om windmolens en zonneparken in onze Cleantech Regio. Ze worden samen met de uitkomsten van de verschillende RES-bijeenkomsten waaraan verschillende partijen deelnemen gebruikt om de RES verder op te stellen. Alvast hartelijk dank!  

De resultaten staan eind november op: voorst.nl/duurzaamheid/voorsterenergiestrategie 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.