KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Buitengebied Alert! - Informatieavond Ondermijning op 18 novemberHet buitengebied is uitermate kwetsbaar geworden voor ondermijning. De onderwereld dringt op steeds meer manieren de bovenwereld binnen. De georganiseerde criminaliteit is vaak dichterbij dan gedacht en kent veel verschillende vormen. Een boerenschuur die wordt verhuurd. Een bedrijf met geblindeerde ramen. Een winkel zonder klanten. Een slecht verlicht pand dat overdag is gesloten, maar waar ’s avonds altijd wel mensen zijn.

Criminelen maken meer en meer gebruik van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen en het buitengebied bieden. De georganiseerde misdaad heeft ondernemers echter nodig om criminele activiteiten te ontplooien. Die medewerking wordt vaak onbewust verleend en zo wordt de georganiseerde misdaad gefaciliteerd. 

Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland (PVO-ON) organiseert in een Publiek-Private Samenwerking informatieavonden om ondernemers en inwoners bewust te maken van de signalen die op ondermijning zouden kunnen duiden. #KIEKUUT, Je gaat het pas zien als je het door hebt is het centrale thema van deze bijeenkomsten die het onzichtbare zichtbaar maken.

Info en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op maandag 18 november van 20.00 tot 21.45 uur (inloop 19.30 uur) bij Restaurant Bosgoed, Zwarte Kolkstraat 104 in Wilp-Achterhoek. Graag vooraf aanmelden via .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.