KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Zomerse zondagmiddag bij SV CCW’16Vorige week zondag zondag stond er van alles op het programma bij SV CCW’16 in Wilp. Senioren voetballers streden op het veld, in het zand werd er een ‘beachtennisballetje’ geslagen en kinderen konden zich naar hartenlust uitleven op een springkussen.

 

Olde Leeuwenbargtoernooi

Sinds jaar en dag staan de laatste drie zondagen voor de start van de reguliere competitie namelijk in het teken van het ‘Olde Leeuwenbarg-toernooi’. Aan dit vriendschappelijke toernooitje doen louter elftallen mee uit de 6de of 7de klasse. Teams komen steevast uit de regio en voor hen is het de opmaak naar het reguliere voetbalseizoen. Afgelopen zondag werden de prijzen dus verdeeld. De winnaars van iedere poule gingen met een wedstrijdbal naar huis.

 

Beachtennis

Bij CCW’16 werd aan het begin van de zomer begonnen met beachtennis en - volleybal. Onder leiding van een trainster werd het tennis aardig populair in Wilp. Zolang de weersomstandigheden meezitten word er zelfs nog wekelijks een balletje geslagen. Deze trainingen zijn natuurlijk erg vriendschappelijk van aard. Voor de afwisseling (en gezelligheid)  werd besloten een toernooitje te organiseren. Ook deze vond afgelopen zondag plaats. Vijf duo’s deden een gooi naar de eeuwige roem. Uiteindelijk bleken Nienke Schurink en Carla Ebbers de beste. De tweede plaats werd ingenomen door het duo Ingrid Voskuylen & Miranda Borgonjen. De junioren Tim Bakker en Christian Voskuylen moesten uiteindelijk genoegen nemen met de derde plaats.

 

Tussen al deze sportieve festiviteiten trad volkszanger Marcel Beltman op en werd de inwendige mens voorzien middels broodjes hamburger en braadworst. Al deze ingrediënten, in combinatie met het heerlijke septemberzonnetje zorgde voor een geslaagde dag. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.