KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Vegetarisch diner en pubquiz in WilpVrijdag 10 januari staat er weer een ‘Wilp Staat Op-Diner’ op het programma. Deze editie staat er een vegetarisch 5-gangen diner op het menu. De avond wordt weer afgesloten met een pubquiz. Er zijn nog enkele plekken vrij.

 

De mensen van Stichting Wilp Staat Op beginnen 2020 met een volledig vegetarisch diner. In de sfeervolle kantine van ‘de Boerehofstee’ krijgen gasten onder andere peer/gorgonzola tartin, tomaten/knolselderij soep en paddenstoelen risotto voorgeschoteld. Tot slot volgt er een vers bereid dessert en een kopje koffie of thee. Dit alles voor slechts € 15,-. Personen of groepen die nog willen aanschuiven kunnen zich aanmelden doormiddel van een mailtje aan .

 

Na het diner volgt er nog een kers op de taart. De avond wordt, vanaf 20.30 uur, namelijk afgesloten en opgeleukt met een pubquiz. Hier kunnen teams van 4-6 personen aan deelnemen. Opgeven van een team is gewenst zodat de quizmaster een inschatting kan maken van het aantal deelnemers. Deze quiz is voor iedereen toegankelijk. Volgens de quizmaster wordt het weer hilarisch. Dus dat belooft wat!


Hierbij het volledige menu:

Starter: Peer/ gorgonzola tartin

Voorgerecht: Tomaten/ knolselderij soep

Hoofdgerecht: Paddenstoelen risotto met een frisse salade

Nagerecht: Een vers bereide verrassing uit een potje

Afsluiter: Een aangeklede koffie.

 

Wil jij gezellig aanschuiven? Stuur ons dan even een mailtje via .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.