KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Spelers GA Eagles komen naar ‘Zuid Voetbaldag’Op donderdag 24 oktober 2019 (in de herfstvakantie) organiseert ‘Stichting Wilp Staat Op’, voor de zesde maal, een voetbaldag op de velden van SV CCW’16. Dit jaar komen er ook spelers van Go Ahead Eagles een kijkje nemen in Wilp.

 

Deze voetbaldag is wederom tot stand gekomen in samenwerking met ZportZ, de voetbalondernemening van Han Piels welke gespecialiseerd is het organiseren van dergelijke voetbalevenementen. Han zegt “voetbal mooier te maken”. In het verleden was hij speler van Go Ahead Eagles en tegenwoordig scout hij nog voor deze club. Nog altijd is hij helemaal verknocht aan het voetbalspel en het is ook aan hem te danken dat er enkele spelers van Go Ahead langskomen. Deelnemers kunnen hen vragen stellen en natuurlijk is er ook de tijd om samen op de foto te gaan.

 

De dag start om 10.00 uur (vanaf 09.30 uur is men welkom) en is bedoeld voor alle voetballiefhebbers t/m 13 jaar uit de gemeente Voorst. Rond 15.00 uur zal het afgelopen zijn. De kosten bedragen € 10,- per deelnemer. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbal-6-kamp, pannaveldjes, penaltybokaal, snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch en drinken zit bij de prijs inbegrepen. Deelnemers kunnen zich aanmelden via een mailtje naar .

 

De organisatie is nog op zoek naar begeleiders. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Ook voor een maatschappelijke stage kan men zich aanmelden. Doe dit via hetzelfde mailadres; .

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.