KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Ondersteuningsgroep “Mantelzorg bij Dementie” weer van startAls uw partner, vader of moeder, broer of zus een vorm van dementie krijgt, is dat niet alleen ingrijpend in het leven van de betrokkene, maar ook in dat van uzelf. U neemt gaandeweg steeds meer taken en verantwoordelijkheden over. De zorg voor iemand met dementie kan bijna niemand alleen op zich nemen. Om staande te blijven is het daarom belangrijk om ook aan uzelf te denken. 

 

Mens en Welzijn Voorst gaat starten met een gespreksgroep voor mantelzorgers die zorgen voor een naaste met dementie. U kunt in een vertrouwelijke setting praten over de problemen die u tegenkomt. Door het delen van ervaringen en onderling begrip krijgt u inzicht en meer grip op de situatie. Door deze ondersteuning wordt de veerkracht van u als mantelzorger vergroot. 


Start

De gespreksgroep bestaat uit maximaal acht deelnemers en telt acht bijeenkomsten (één keer per veertien dagen)  van circa twee uur. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 24 maart 2020 van 13.15 uur tot 15.15 uur.


Gespreksleiders

De groep wordt begeleid door Tonny Aalbers (vanuit Alzheimer Nederland) en Annet Reimert (consulent mantelzorg van Mens en Welzijn Voorst).


Kosten

Er wordt, per keer, een kleine bijdrage gevraagd van € 2,00 voor koffie/thee.


Locatie

Klein Twello, Maarten Tromplaan 2 in Twello.                                                                                                                                    

Informatie en aanmelden                                                                                         Mens en Welzijn Voorst
Annet Reimert

0571-287752

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.