KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Oliebollenactie SV CCW'16 komt er weer aan!Op zaterdag 1 februari organiseert de activiteitencommissie wederom een oliebollen actie in samenwerking met sponsor Echte Bakker Wil Gerrits, te Wilp. Net zoals voorgaande edities stelt de bakker haar ruimte en machines ter beschikking zodat SV CCW'16 zo veel mogelijk geld op kan halen met het bakken en verkopen van overheerlijke oliebollen!

 Deze dag kan alleen maar slagen met behulp van veel vrijwilligers. De jeugdleden zullen deze dag de oliebollen aan de man/vrouw moeten gaan brengen in de gebieden Wilp, Wilp-Achterhoek, Posterenk, Bussloo en Gieterlo. Jeugdleden en ouders kunnen zich rechtsreeks aanmelden via of rechtsreeks bij Esther of Marlies.

De verkopen hiervan zullen starten omstreeks 10:30 uur. Startpunt is de kantine, waar de oliebollen klaar liggen. Mocht u niet in een van deze mooie dorpen wonen dan is er ook de gelegenheid om in de kantine oliebollen te kopen deze dag vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 15:00 uur. De dag zal worden afgesloten onder het genot van een patatje met snack voor allen die meegeholpen hebben deze dag!

Naast jeugdleden hebben wij ook de nodige ouders en/of volwassen leden nodig die deze dag willen helpen. Wij zijn op zoek naar volwassenen die de groepen kinderen (en uiteraard oliebollen) rond kunnen rijden.

Graag zien wij jullie aanmelding z.s.m. tegemoet. Hoe meer er helpen, hoe gezelliger het is en hoe sneller we klaar zijn. Dus meld je vandaag nog aan om er samen met ons een leuke dag van te maken!

PS: het definitieve programma volgt in de komende weken. Nu kan er nog weinig gezegd worden over voetbalschema’s (denk met name aan het weer)

Met vriendelijke groet,

Activiteiten commissie
Esther Neuteboom Spijker
 Marlies van Oorspronk

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.