KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Netwerkbijeenkomst "Club van 100" TerwoldeOp vrijdag 17 mei komt de Club van 100 in Terwolde om 17.00 uur weer bijeen in de Molen van Terwolde. Deze keer zal Gerard van Dalen de ondernemende Terwoldenaren en leden meenemen in zijn wijnavontuur te "Klein Amsterdam" (gemeente Voorst). 

De "Club van 100" is een initiatief van de vereniging “Vrienden van de Terwoldse Molen”. Ondernemende dorpsgenoten of geïnteresseerden uit de omliggende dorpen kunnen lid worden van de "Club van 100" voor een bedrag van € 100,-- per jaar. Je hoeft hiervoor dus geen ondernemer of dorpsbewoner van Terwolde te zijn, maar vind jij netwerken belangrijk dan ben je van harte welkom! 

Vier keer per jaar worden er in de Terwoldse molen netwerkavonden georganiseerd met soms een thema/onderwerp waar een spreker aanwezig is, tot een gezellige barbecue waar volop met elkaar gesproken kan worden. De jaarlijkse inleg van € 100,-- gaat geheel naar de molen. Jaarlijks zal er ongeveer € 20.000,-- op tafel moeten komen om de molen te kunnen onderhouden. Als lid van de club van 100 kun je gebruik maken van het terrein van de molen, voor bijvoorbeeld een Oldtimer taxatiedag zoals Garage de Smederij deze vorig jaar heeft georganiseerd. 

Belangstellenden die lid willen worden van de Club van 100 zijn aanstaande vrijdag om 17.00 uur van harte welkom in de Terwoldse molen. Mocht je meer informatie over de ´Club van 100´  willen ontvangen, dan kun je een mail sturen naar:

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.