KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Geef je op voor de ZuidVoetbaldagOok deze herfstvakantie verzorgen we weer een dag vol voetbalplezier op de velden van SV CCW’16 in Wilp. De voetbaldag start op donderdag 24 oktober om 10.00 uur (aanmelden vanaf 09.30 uur) en is bedoeld voor alle pupillen van het basisonderwijs. De eerste deelnemers hebben zich reeds aangemeld via .

 

Voor het goede doel vragen wij een inschrijfgeld van € 10,- per deelnemer. Dit bedrag graag op de dag zelf betaald worden. Hiervoor heeft de pupil een hele dag vertier met verschillende voetbalactiviteiten zoals een voetbalcircuit, stropdasschieten , snelheidskanon etc… Ook een voedzame sportlunch zit bij de prijs inbegrepen. Mogelijk komen er ook nog wat professionals een kijkje nemen 😉

 

Wanneer u begeleider zou willen zijn op deze dag horen wij dat ook graag. Vele handjes maken immers licht werk en de ervaring leert dat 2 leiders op een groepje van 10 deelnemers het beste werkt. Stuur dan aub een mailtje naar het eerdergenoemde mailadres.

 

Hopelijk tot ziens op donderdag 24 oktober in Wilp!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.