KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Crescendo verkoopt weer de lekkerste oliebollenHet is weer zover! De jaarlijkse verkoop van oliebollen door Brassband Crescendo gaat weer van start. Overheerlijke oliebollen gebakken door onze eigen Bakker Gerrits uit Wilp. De opbrengsten uit deze verkoop zijn voor de muziekvereniging. 

Vandaag, 15 november en morgen, 16 november zullen de leden van  Crescendo weer de jaarlijkse traditie oliebollen verkoop voortzetten. Het bakken gebeurt bij de plaatselijke bakker Wil en Annelies Gerrits. De leden zullen vrijdag in het dorp Wilp bij u langs komen en hopen u aan te treffen. De buiten gebieden zullen zaterdag worden gelopen. Vanaf vrijdagavond 18.00 kunnen de oliebollen ook opgehaald worden in Dorpshuis de Pompe. Er zitten 7 Oliebollen in een zak á € 5,00 , 2 zakken voor € 10,00 en 3 zakken voor € 14,00. Tip, in de vriezer voor de feestdagen.

E E T  S M A K E L IJ K

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.