KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

CCW Embassy goes back to the futureHet is ruim 18 jaar geleden op een koude winteravond dat een aantal mannen van het zaterdag voetbal het te koud en te wit vonden om te gaan trainen. Die winteravond in de kantine ontstond het idee om in deze koude, donkere en stille periode iets totaal anders te gaan doen: pijltjes gooien.

 

Het Nederlandse darten veroverde heel het land en ook Wilp zwichtte voor deze gezellige vorm van sport. Aan de andere kant van de rivier maakte darters als Raymond van Barneveld furore op ‘the Embassy’. Geïnspireerd door deze successen ontstond er in Wilp een gelijknamig toernooi en zo werd onze Embassy geboren. Inmiddels al 18 jaar een traditie op de derde zaterdag in januari.

 

In de begin jaren was het nog wanden in elkaar spijkeren en moesten er noodgedwongen borden van de muur thuis (lees: mancaves) gesloopt worden om genoeg dartbanenbanen te maken. Een hele organisatie maar het resultaat mocht er telkens weer wezen; een gezellige clubavond.

 

Inmiddels is alles anders. Wordt er structureel aan darten gedaan, hebben we een dartafdeling van formaat en zijn drie schitterende dartbanen de ‘eyecatchers’ van onze kantine. De Embassy bleef ook bestaan en inmiddels is bijbehorende wisseltrofee al 17x uitgereikt. De afgelopen paar jaar was de Embassy een (semi) open darttoernooi waar ook mensen van buitenaf aan mee mochten doen. Dit jaar willen we terug naar hoe het ooit begon. Een toernooi alleen voor leden of oud-leden.

 

Hierdoor hopen we ook weer een damespoule op de been te kunnen brengen. Dus dames en heren,  houd 18 januari vrij in je agenda want dan is de 18de editie van de CCW Embassy. Dan barst de strijd om de cup met de grote oren (en de eeuwige roem) weer los. Wie-o-wie wordt de opvolger van Mark Wolters?

 

Schrijf je gauw in op de lijst in de kantine of stuur een app naar Jos Beersma (tel: 06-10143395).

Laat deze unieke kans op een schitterde avond niet voorbij gaan

 

Tot 18 januari! Let’s playyyyy daaaaarrrttttssssssssssss!

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.