Zondagmiddag matinee op 7 juli met Frans Pol

Trefpunt Duistervoorde

Details

Zondag 7 juli 2024 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Trefpunt Duistervoorde
Sint Maartenserf 85, Twello, Nederland

Frans Pol verzorgt op zondagmiddag 07 juli 2024 vanaf 14.00 uur een optreden bij Trefpunt Duistervoorde. Naast zang begeleidt hij zichzelf op gitaar en mondharmonica. In zijn speciaal voor die middag samengestelde Playlist zitten Pop/Rock nummers uit de jaren zestig en zeventig, maar ook van daarna. Engelstalig en uptempo maar ook mooie gevoelige ballads. Daarbij kunnen artiesten worden genoemd zoals The Animals, Creedence Clearwater Rivival, Neil Young, Bob Dylan. Maar ook The Beatles en Rolling Stones. Ook zullen enkele Hollandstalige liedjes worden gebracht van André Hazes en Jannes. 

Muziek is al heel wat jaren op verschillende manieren aanwezig in het leven van Frans. Zijn vader, Gait Pol, verzorgde op vele bruiloften en partijen de muzikale invulling met zijn accordeon en prachtige Hollandse liederen en vaak mochten de kinderen mee. Samen met broers en zussen al vroeg bij de Accordeon Vereniging Advendo en Sint Cecilia. Bij elk Familiefeest werd samen muziek gemaakt met eigen gemaakte teksten. 

Vele jaren was Frans DJ samen met zijn veel te vroeg overleden vriend Stef bij o.a. Pampus. Begin jaren negentig richtte broer Henk de nog steeds bestaande Polband op. Een echte Familieband met de broers Henk, Peter en Frans plus neef Michel. Met Jan de drummer die als familie beschouwd wordt. 

Zondagmiddag 07 juli wordt een gezellig evenement in Trefpunt Duistervoorde waar zeker ook ruimte is om even bij te kletsen. Tussen de liedjes door zal Frans enkele verhaaltjes vertellen uit de rijke muzikale geschiedenis van de familie Pol.

U bent dus van harte welkom bij Trefpunt Duistervoorde Sint Maartenserf 85 in Twello

 

Kern
Twello
Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Muziek / dans / zang, Ontmoeten
Wat
Voorstelling / optreden

Reacties

Over de organisator

Trefpunt Duistervoorde
DE ontmoetingsplek in Twello met een open sfeer. Gasten en vrijwilligers dragen 'hun' activiteiten, ieder naar eigen kunnen. Trefpunt Du...... Lees meer