AWP Dorpsquiz Veur de wiez'n van Voorst

AWP Dorpsquiz

Details

Vrijdag 9 juni 2023 van 16:45 tot 21:30 uur
Over 2 maanden
Wilhelminaweg
Voorst Gem Voorst, Nederland


Klaar om je kennis over dorp Voorst te testen? Doe dan mee aan de AWP-dorpsquiz, veur de wiez'n van Voorst! 

Dit leuke team evenement vindt plaats tijdens het Voorster KOV-dorpsfeest vanaf vrijdag 9 juni om 17.00 uur aan de Wilhelminaweg te Voorst. De AWP Dorpsquiz is toegankelijk voor alle leeftijden en bevat vragen over lokale geschiedenis, cultuur, film, muziek, en nog veel meer. Teams van minimaal 8 personen kunnen strijden om de eretitel: ‘de wiez’n van Voorst’. Je hoeft niet in Voorst te wonen om mee te doen - iedereen is welkom!  

De avond begint met een korte introductie rond 16:45, waarna de teams tussen 17:00 en 17:30 het quizvragen boek kunnen ophalen. Elke ronde bevat meerdere vragen waarmee punten zijn te verdienen. Om 21:30 moet het quizvragenboek met antwoorden zijn ingeleverd. Op de zaterdag en zondag zal er nog een in het feestprogramma passende opdracht te doen zijn. Het team met de meeste punten wordt op zondag 11 juni om 15:30 uur uitgeroepen tot winnaar!  

De AWP-Dorpsquiz is een geweldige manier voor inwoners van Voorst (en daarbuiten!) om samen te komen voor een gezellige avond vol kennis en plezier. Of je nu op zoek bent naar een gelegenheid om je lokale geschiedenis bij te spijkeren of gewoon een excuus wilt om er met vrienden/familie/buren op uit te trekken - dit evenement heeft voor iedereen iets te bieden! Noteer dus direct in je agenda - vrijdag 9 juni 2023 wordt een avond vol gelach en kameraadschap die je niet snel zult vergeten! Het leuke is dat dit alles gewoon tussen het KOV-feestprogramma door gaat en het bijdraagt aan een geweldig weekend. 

AANMELDEN en informatie: AWP dorpsquiz


Kern
Voorst

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

AWP Dorpsquiz
Ben jij een echte kenner van dorp Voorst en omgeving? Weet jij alles over de geschiedenis, muziek, film, cultuur, local heroes, gerechten...... Lees meer