Thema- en keuzeopstelling - Anne Pauen

Bewustzijnstheater

Details

Zondag 19 maart 2023 van 14:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Lochemsestraat 7, Terwolde

Iedereen herkent het gevoel dat het soms erg lastig kan zijn om keuzes te maken. Dat je hoofd je hierbij niet verder kan helpen is duidelijk, want anders zou je niet blijven piekeren. Dat is juist het gevoel waar je soms wanhopig van wordt.

Keuze en themaopstellingen zijn afgeleid van familieopstellingen. Het is een zeer effectieve methode, omdat deze buiten je denken om toegang geeft tot wat er diep binnenin daadwerkelijk bij je speelt. En laat nou precies daar de informatie zitten die je nodig hebt om ook in overeenstemming met je gevoel te kunnen handelen.

Tijdens deze workshop ervaar je de werking van opstellingen. We doen een korte opstelling aan de hand van jouw vraag op relationeel gebied.

Bijvoorbeeld:
Ik kan niet écht contact maken met…………
Ik voel me niet gezien door………….
Ik vraag me af of………….

Tevens kun je als representant voor iemand anders meedoen of alleen meekijken vanuit een ´veilige´ afstand. Een mooie manier om kennis te maken met opstellingen.

Kijk voor meer info hier

Kern
Alle kernen

Over de organisator

Bewustzijnstheater
Het Bewustzijnstheater creëert een “podium” voor lichaam, geest en ziel.Een plek voor groei, verbinding, verwondering,Samen met professio...... Lees meer