Details

Zaterdag 17 juli 2021 van 07:30 tot 09:00 uur
Afgelopen
Noordijkpad
Wilp, Nederland

Zaterdag 17 juli organiseert BuitenStappen weer een stiltewandeling in de gemeente Voorst.

Wil je in de vakantieperiode even een moment voor jezelf? Wil je de dag beginnen met een ontspannen activiteit? Meld je dan aan voor de stiltewandeling.

Wat kun je verwachten

Tijdens een stiltewandeling wordt er veelal in stilte gewandeld. Doordat je stil bent kun je je openstellen voor alles om je heen. Het maakt je hoofd leeg en zorgt voor ontspanning. Je komt meer in contact met jezelf, aandacht voor body en mind.

De wandeling start om 7.30 met een korte inleidende oefening en dan gaan we op pad. Onderweg ontvang je enkele vragen ter overdenking. We wandelen in een laag tempo. Om 9.00 zijn we weer terug bij het startpunt.

Praktische informatie 

  • Het inschrijfgeld is € 10,00 per deelnemer.
  • Denk aan geschikte (wandel)schoenen en kleding. Ook als het regent gaat de wandeling door.
  • Neem voor onderweg iets te drinken mee. 
  • We verzamelen aan het Noordijkpad in Wilp. De wandeling start op tijd, dus zorg dat je zo’n vijf minuten voor aanvang aanwezig bent.   

 Wandelen in de natuur, tot rust komen en nieuwe energie opdoen. Loop je mee? Aanmelden kan tot en met vrijdag 16 juli via onder vermelding van je naam, e-mailadres en telefoonnummer. 

 

Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

BuitenStappen
Coachpraktijk gespecialiseerd in loopbaan- en vitaliteitsvragen I voor hoogsensitieve vrouwen.Hillyne is gecertificeerd (wandel)coach en ...... Lees meer