De - blijf - in - je - auto Puzzeltocht.

Stichting Pampus

Details

Zondag 7 juni 2020 van 10:30 tot 16:00 uur
Afgelopen
Knibbelallee 3, Wilp

Stichting Pampus en Westrik Snacks hebben in deze corona tijd de handen ineen geslagen. Het wordt tijd voor een leuke activiteit die past binnen de huidige regelgeving. 

De - blijf - in - je - auto Puzzeltocht is voor Stichting Pampus een bekend concept. Een mooie rit door de omgeving van de Gemeente Voorst. Samen met je gezin, familie of vrienden kun je puzzelen om de route te volgen met leuke opdrachten en activiteiten onderweg. Aan het einde ontvang je een heerlijke take-away maaltijd van Westrik Snack.

Deelname kost € 7,50 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 5,-. Aanmelden kan via het evenement op de Facebookpagina van Stichting Pampus of via onderstaande link. Aanmelden kan i.v.m. de organisatie tot zaterdag 6 juni 12:00 uur.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmWi3ckV0o-x9YvP31m-tYt60rGsYUkDUkHJUVCXPNpqKZHQ/viewform?usp=sf_link


Kern
Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst (het dorp), Wilp, Wilp-Achterhoek

Over de organisator

Stichting Pampus
Stichting Pampus is een activiteiten/evenementen organisatie voor diverse doelgroepen in de Gemeente Voorst en in de Stedendriehoek. Elk ...... Lees meer