Sacrale dans door Sahaja Pragt

Details
Dinsdag 18 februari 2020 tussen 20:00 en 22:00
Afgelopen
Twello
Nederland

In vele oude tradities worden dansen als ritueel gebruikt, een taal voorbij woorden. Deze oude gebruiken komen in onze tijd weer aan de oppervlakte zodat wij ze weer kunnen gebruiken als sleutels naar de bron. Door de helende kracht van het synchroon bewegen voel je je onderdeel van een groter geheel. Door samen dezelfde bewegingen te maken wordt de intentie van de beweging vele malen sterker.  In de Sacrale Dans richt de kracht van het samen zijn ons op het hoogste, het licht in onszelf en op de wereld om ons heen. De Sacrale Dans fungeert als spiegel, ze maakt je bewust en werkt meditatief. Ze brengt verbinding en éénwording. Door de dans blijft je proces stromen en kom je op een zachte manier bij jezelf thuis. 

Deze avond is een kennismaking met deze vorm van meditatie/bezinning/inspiratie. Danservaring is niet nodig. Een van de belangrijke boodschappen van de Sacrale Dans is dat er geen fouten bestaan, alleen vele variaties. 

Welkom in de benedenzaal van Irene, Dorpsstraat 10 te Twello op dinsdag 18 februari 2020 vanaf 19:30. We beginnen om 20:00 uur. De entree is € 5,- Opgeven is mogelijk bij .

Sahaja Pragt is opgegroeid in Twello. Tijdens haar eigen zoektocht naar bezinning en inspiratie heeft ze via het energetische werk zoals Reiki haar weg gevonden naar de Sacrale Dans. Ze is opgeleid aan de Vlaamse School voor Sacrale Dans in Cadzand. Wat haar in de Sacrale Dans aanspreekt is de taal voorbij woorden. De verbinding tussen de symbolen en het lichaam. De verbinding vanuit het hart met jezelf en de ander. Meer informatie vindt u op www.binnenpr8.nl

Kern
Twello
Over de organisator
Marianne Vlietstra
Marianne heeft nog niets over zichzelf geschreven.