Nationale Archeologiedagen: Schatten van de aarde

Gemeente Voorst

Details
Zondag 13 oktober 2019 tussen 13:00 en 16:00
Afgelopen
de Kosterij 3, Terwolde

Heb je thuis vondsten liggen waarvan je al tijden het idee hebt dat het archeologische schatten zijn? Of ben je benieuwd wat er zoal gevonden wordt in de gemeente Voorst? Kom dan naar het bodemvondstenspreekuur van Evert en Michel Kluin in de dorpskerk van Terwolde! Ook als je zelf geen vondsten hebt ben je van harte welkom. Voor de kinderen is er een demonstratie van de metaaldetector.

De locatie is de dorpskerk van Terwolde, Molenweg 2 in Terwolde. Het bodemvondstenspreekuur vindt plaats van 13.00 uur tot 16.00 uur.

De Nationale Archeologiedagen 2019 vinden plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober. Overal in ons land kan je op die dagen deelnemen aan archeologische activiteiten, lezingen, speurtochten, demonstraties en nog veel meer. Ben je altijd al benieuwd welke schatten zich in onze Nederlandse bodem bevinden? Zijn er in je buurt archeologische opgravingen geweest en wil je weten wat er gevonden is? Of ben je geïnteresseerd in archeologie en wil je je kennis uitbreiden? Dan is dit weekend echt iets voor jou.

Over de organisator
Gemeente Voorst
De gemeente Voorst ligt tussen de Veluwe en de IJsselvallei. De gemeente bestaat uit twaalf kernen: Bussloo, Klarenbeek, Nijbroek, Poster...... Lees meer