Gezellig inwonerscafé voor alle (oud) Voorstenaren en naaste buren!

Kijk in dorp Voorst

Details

Vrijdag 16 februari 2024 van 19:30 tot 23:30 uur
Afgelopen
Schoolstraat 14, Voorst

Vergeet de socials, gooi je mobiel in de hoek en kom op 16 februari lekker kletsen. Iedereen uit dorp Voorst en naastgelegen buurten is welkom op deze inwonersavond! (piep)Jong, middelmatig, nieuw én ‘stok’ oud.

Gezelligheid

We kunnen er allerlei termen op los laten, maar gezelligheid dekt de lading wel. Beetje ‘ouweh…..’ onder het genot van een kop koffie en/of een drankje. Geen verplichtingen, alleen een zeer kort geneul vanuit onze Stichting Kijk in dorp Voorst. Waar staan we met zijn allen voor? Voorster Belang e/o, Ondernemersvereniging Voorst en Marije van Ingen van Stichting Mens en Welzijn zijn aanwezig. 

 We krijgen soms vragen waarom er nog een Stichting bij komt en wie nu wat doet in dorp Voorst. Voorgenoemde drie partijen en Stichting Kijk in dorp Voorst gaan samen met jullie, tijdens een speelkwartiertje, in ‘kaart’ brengen waar we voor staan. 

 Na het speelkwartiertje mag je lachen en brullen tot een uur of 23:00 / 23:30. Gieren liever niet, maar afzonderlijk vragen op ons afvuren ná het speelkwartiertje mag altijd.

Waar, hoe laat en opgave

Ben jij er bij op 16 februari om 19:30 uur in het dorpshuis van Voorst? Inschrijven is fijn. Klik op de knop 'inschrijven' onder dit bericht, of stuur een e-mail naar mailadres. Dan hebben we een inschatting op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Maarrr ook op het laatste moment, zonder opgave, ben je ook gewoon welkom. Tot dan!

GEZELLIGE AVOND VOOR ALLE VOORSTENAREN.pdf

Kern
Voorst (het dorp)
Voor wie
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Buurt en leefbaarheid, Eten / drinken, Ontmoeten, Recreatie / ontspanning
Wat
Buurtactiviteit, Evenement / feest / markt, (Netwerk)bijeenkomst

Over de organisator

Kijk in dorp Voorst
Kijk in dorp Voorst heeft nog niets over zichzelf geschreven.