Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Gids


Winkel 9
Sortering: laatst actief
Horeca 5
Sortering: laatst actief
Onderneming 41
Sortering: laatst actief
Natuurkampeerterrein De Haverkamp
Onderneming, Overig
Locatie onbekend
Op deze verrassende camping heten wij, Gerard en Jolanda , u van harte welkom op ons fraaie natuurkampeerterrein. Gelegen in de Veluwse IJsselvallei. Ons terrein ligt verscholen tussen singels temidden van weilanden aan de rand van het bos. In stilte geniet u hier van diverse vogels, reeën en zelfs dassen. Op steenworp afstand liggen de Hanzesteden Zutphen en Deventer en op de fiets slingert u door de prachtige omgeving langs de IJssel of richting de Veluwe. Recreatieplas Bussloo ligt op ca. 3 km afstand. Kortom, u kunt vanaf hier alle kanten op en er zijn diverse mooie fiets- en wandelroutes voorhanden. Door de unieke terrein-indeling heeft iedere plek veel privacy. Slenterend over de camping komt u bij de kikkerpoel waar kinderen hun hart op kunnen halen met de schepnetjes, een klimbosje, een tafeltennistafel. Er staan op het hele terrein diverse picknicktafels en een verwarmd sanitairgebouw met familiedouche, babybadje en invalidentoilet/douche. Om de dag heerlijk af te sluiten en na te kletsen kunt u een vuurtje stoken bij onze kampvuurplaats. Wilt u liever een vuurtje bij de tent/caravan, dat kan ook, u kunt bij ons houtkacheltjes huren. Ook is er een kookgelegenheid, koelkast en diepvries voor handen. Onze “huiskamer” heeft een heerlijke houtkachel en er liggen diverse spelletjes en boeken. Op dagen met wat slechter weer kunt u zich hier dus heerlijk terugtrekken en genieten van een lekker kopje koffie of thee. Er is gratis wifi op het hele terrein en uiteraard….camperservice! Rust en natuur is wat deze camping kenmerkt aangevuld met comfortabele voorzieningen.
Sport en recreatie 26
Sortering: laatst actief
Zorg en welzijn 38
Sortering: laatst actief
Vrijwilligers Centrale Voorst
Zorg en welzijn, Lokaal welzijnswerk
Maarten Tromplaan 2, Twello
Vrijwilligers worden omschreven als het cement van de samenleving. Zonder vrijwillige inzet zou de maatschappij er immers heel anders uit zien. De gemeente heeft te maken met grote veranderingen waardoor hun bijdrage nog belangrijker is voor de samenleving. Het belang van het vrijwilligerswerk wordt de komende jaren daarom alleen maar groter. Vanuit de gedachte dat de samenleving gebaat is bij actieve participatie van al haar burgers, stimuleert en faciliteert de Vrijwilligers Centrale Voorst op diverse manieren de betrokkenheid van alle inwoners uit de gemeente Voorst. De Vrijwilligers Centrale Voorst werkt aan het versterken en bevorderen van vrijwilligerswerk en ondersteunt daarom in alle vrijwillige inzet. We zijn er voor de organisaties en verenigingen die met vrijwilligers samenwerken, maar ook voor de vrijwilligers die zich inzetten of willen inzetten in de gemeente Voorst. Wij adviseren, verbinden, bemiddelen en ondersteunen organisaties en vrijwilligers om deze groepen samen te laten komen en willen een bijdrage leveren om (lokale) vrijwillige inzet voor de toekomst te behouden en waar mogelijk te vergroten. Onze kerntaken zijn: •Bemiddelen tussen vraag en aanbod van vrijwilligers en maatschappelijke organisatie; •Bemiddelen bij maatschappelijke stages en werknemersvrijwilligerswerk; •Adviseren, informeren en ondersteunen van vrijwilligers, vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken; •Bieden van een platform voor deskundigheidsbevordering; •Promoten van vrijwilligerswerk; •Behartigen van belangen van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties; De Vrijwilligers Centrale Voorst denkt graag vooruit. We ondersteunen bij het ontwikkelen van projecten, geven trainingen en bijeenkomsten die aansluiten op de trends die spelen binnen het vrijwilligerswerk en organiseren evenementen die van belang zijn voor het verstevigen van het vrijwilligerswerk in de gemeente Voorst. Daarnaast leggen we effectieve en strategische verbindingen op dorps-, kerkdorp- en wijkniveau en werken zoveel mogelijk samen met maatschappelijke organisaties. Kortom: Voor vrijwilligerswerk in de breedste zin van het woord is de Vrijwilligers Centrale Voorst het juiste adres. Wij geven het vrijwilligerswerk in de gemeente Voorst vorm en houden daarbij altijd rekening met de wensen van de klant.
Monika Bruntink Praktijk voor Energie
Zorg en welzijn, Alternatieve genezer
H.W. Iordensweg 111, Wilp
Mijn naam is Monika Bruntink, ik werk als Magnetiseur & psychosociaal Coach. Wanneer lichaam en geest goed in balans zijn, voelt u zich lekker in uw vel, fit en ontspannen. Zit u te veel 'in uw hoofd' dan kan er onbalans ontstaan - en dat voelt u. Uw lichaam geeft dan een signaal af, negeert u deze dan komt er pijn en ongemak bij. Ons denken heeft een steeds dominantere plek gekregen het draait steeds meer om ons brein en daardoor komen we steeds verder van ons lichaam af te staan. Veel mensen zijn zo druk bezig met het vergaren van kennis, dat ze zichzelf de tijd niet gunnen om deze kennis te verwerken. Onder andere hierdoor ontstaat onbalans tussen je hoofd en lijf... nekklachten, hoofdpijnen, duizelingen, onrust, schouderklachten, burn-out, ect. Ik help u het contact met uw lijf weer te herstellen, zodat hoofd en lichaam weer in balans komen.. uit je hoofd en in “je vel” Voor wie? * U Burn-out klachten heeft * Wanneer u aan het “Over”-leven bent. * U geen energie meer heeft door bijv: oververmoeidheid, herstellende bent van en tijdens ziekte, stress, pijn fysiek en/of emotioneel, te lang door bent gegaan waar u al lang had willen of moeten stoppen. * Men lijkt niet te “verstaan” of te begrijpen wat u zegt of visaversa * U vaak tegen dezelfde problemen oploopt. * werkeloos bent en het niet meer weet. * U voelt dat u de “draad” kwijt bent geraakt of weet dat het tijd voor verandering is. * U begrijpt dat u de wereld niet kunt veranderen maar wel uw inbreng. * Leeftijd maakt niet het verschil, wat u met uw leven doet wel. * Voor u, iedereen van 0 tot 125 jaar ik werk met Energie, en uw proces kan ondersteund worden met Frequenties van oa Bach Bloesem Remedies, Etherische oliën, en Fonoforese Praktijk voor Energie HW Iordensweg 111 7384 AL Posterenk (Wilp)
Kunst en cultuur 23
Sortering: laatst actief
Onderwijs 4
Sortering: laatst actief
Overig 42
Sortering: laatst actief
Informele groep 1
Sortering: laatst actief
Dorpsbelangen Terwolde
Informele groep, Overig
Vaassenseweg 3, Terwolde
Wat doen wij ? De vereniging Dorpsbelangen Terwolde is opgericht met als taak de belangen te behartigen van de inwoners van Terwolde. De oprichting heeft in april 1980 plaats gevonden. De gemeente Voorst heeft hierin mede een actieve rol gespeeld. Onze vereniging wil zich inzetten voor de leefbaarheid van Terwolde en omgeving in de breedste zin van het woord. Wij proberen dat te bereiken door als schakel op te treden tussen de gemeente Voorst en de inwoners. Ook proberen we via overleg een aantal zaken goed te regelen in ons dorp. Voorbeelden hiervan zijn het onderhouden van een aantal banken in het dorp en omgeving, het beheren van een aantal speeltuinen in overleg met de belanghebbenden, het ophangen van kerstverlichting, goede straatverlichting etc. Verdere aandachtspunten zijn de verkeersveiligheid, het functioneren van het dorpshuis, het op peil houden van de gezondheidszorg, en het opstellen van een dorpsvisie. Verder brengen wij met enige regelmaat een nieuwsbrief uit over Terwolde en omgeving. Wij vinden het van belang dat we zoveel mogelijk inwoners van Terwolde e.o. kunnen vertegenwoordigen, zodat we samen kunnen werken aan de kwaliteit van onze leefomgeving. Door lid te worden van onze vereniging geeft u te kennen dit ook te willen. Wij nodigen u uit contact op te nemen met één van de bestuursleden, indien u verdere informatie wilt of lid wilt worden .
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.