Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Maureen Waterreus
9 april 2019

Zomercongres 2019: klein verzet, groot geluk

Als geen ander weten bewoners wat er nodig is voor een ideale leefomgeving. Maar in hoeverre krijgen zij de ruimte om mee te denken en mee te doen? En mogen ze dan ook meebeslissen? Oftewel: hoe kunnen bewoners hun slagkracht vergroten en de resultaten van hun eigen initiatieven verbeteren?

Tijdens het Zomercongres op donderdag 27 juni gaan we op zoek naar antwoorden en nemen we je mee langs voorbeelden van klein verzet. Dat doen we via lezingen van Jitske Kramer en Mpanzu Bamenga, diverse workshops, een Waarmaakmarkt en speeddates met fondsen.

Ben je als bewoner op zoek naar inspiratie om jouw buurt nog prettiger te maken? Of ben je als professional, ondernemer of politicus actief op het gebied van leefbaarheid? Kom dan naar het Zomercongres 2019 en sluit je aan bij het klein verzet!

Vul het formulier in op https://www.spectrumelan.nl/zomercongres2019 om je alvast gratis aan te melden!

Het Zomercongres 2019 wordt georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie. Meer informatie over de rest van het programma volgt binnenkort. Meer weten over het Zomercongres? Bekijk de terugblik op de editie van 2018.