KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Posterenk viert Bevrijding groots op 8 mei

Op vrijdag 8 mei 2020 wordt een groots bevrijdingsfeest georganiseerd, waarbij de RCMP met Pipes en dansers wederom in Posterenk gaan optreden!  Naast bovenstaande activiteiten komt er ook een mooie expositie in de Wilpermolen.  

Voor deze expositie zijn wij op zoek naar materiaal; spulletjes die “uit de oorlog” komen; bijv. een granaathuls, bonkaarten, persoonsbewijzen, een onderduik radio, een helm, bevrijdingsliedjes, LP’s,  singeltjes, een jas met een kogelgat, boeken of foto’s….Items die echt uit die tijd stammen en met de oorlog te maken hebben. 

Heb je "iets" liggen uit die tijd wat hierop lijkt, of het zelfde is, iets totaal anders uit die tijd? Zou je het leuk vinden dat deze tentoongesteld wordt voor ons evenement as jaar? Neem contact op met Rianne of Jolien..

De tentoonstelling is van april tm begin mei 2020. Heb of weet jij spullen die interessant zijn hiervoor, is er iets wat nog op je zolder ligt maar twijfel je of “het iets is”? 

Neem contact met ons op dan kunnen we dit overleggen. Je vindt ons via onderstaande nummers en mailadressen. we horen of lezen heel graag van jullie, Dankjewel alvast 🙂

Rianne Meijer 0623 69 2495 / of

Jolien van den Elsen 0641 81 9035 /


Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.