KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Oorlogsherinneringen gezocht

Gemeente Voorst en Cadenza organiseren op 5 mei twee grote bevrijdingsconcerten. Onder de noemer Voorst Viert Vrijheid vieren we dat we 75 jaar in vrijheid leven. Voor de invulling van een deel van het programma zoekt Cadenza mensen met herinneringen aan de oorlog en bevrijding.

Het is bijna 75 jaar geleden dat de gemeente Voorst werd bevrijd. Iets om dankbaar voor te zijn. Dankzij onze bevrijders leven we nu in vrijheid. Dit vieren we onder andere met twee grote bevrijdingsconcerten, waarbij we aandacht hebben voor de oorlog, de bevrijding, maar zeker ook voor vrijheid anno nu.

We willen een aantal verhalen over oorlog en vrijheid in beeld brengen. Hiervoor zoeken we senioren die de oorlog en bevrijding bewust hebben meegemaakt en hierover willen vertellen. Hier maken we een korte filmopname van. Die film met daaronder passende muziek van harmonie of slagwerk vertonen we op 5 mei..

Hebt u een dergelijk verhaal. Stuur een bericht naar of bel met 06 5251 3506.

 

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.