Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Meld nu je klus aan voor NLdoet!

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Tot 31 januari kun je ook een financiële bijdrage aanvragen voor jouw klus. Doe je mee?

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Aanmelden via Mijn Oranje Fonds
Je kunt de klus van jouw organisatie hier aanmelden. Op de digitale omgeving Mijn Oranje Fonds log je in met een bestaand account. Heb je deze nog niet, dan kun je deze eenvoudig aanmaken en vervolgens de klus aanmelden.

Het onderstaande heb je nodig om je klus aan te melden:

  • een duidelijke en enthousiaste omschrijving van de klus;
  • de contactpersoon voor deze klus;
  • het gewenste resultaat. Waarom deze klus en wie maak je blij?
  • het aantal vrijwilligers dat je zoekt.

De klus verschijnt vervolgens op deze website. Zo ben je zichtbaar en kunnen belangstellende vrijwilligers zich via de website aanmelden voor je klus. Laat iedereen in je omgeving ook weten dat jouw organisatie meedoet en dat jullie vrijwilligers zoeken! 

Financiële bijdrage
Vanaf 1 november 2019 tot 31 januari 2020 kun je bij het aanvragen ook aangeven dat je een financiële bijdrage wilt voor NLdoet klussen. Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350,00. De voorwaarden staan hier. Voor het budget geldt: op = op! .

Meer informatie
Kijk voor alle ins en outs op www.nldoet.nl.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.