KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Loop mee voor jouw club!

In 2018 is voor het eerst een magisch verlichte ‘Christmas Night’ walk en run georganiseerd op Bussloo. Een groot succes! Op zaterdag 21 december is de tweede editie van dit evenement. Je kunt kiezen uit een route van 3 (alleen wandelen) 5 of 7,5 kilometer, zowel voor wandelen als hardlopen. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase. Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de gezellige afterparty. De start van de 3 km is bij Golfbaan De Breuninkhof. Daar is ook een afterparty! 

Steun jouw eigen stichting/club/vereniging!
Als je inschrijft kun je aangeven welke club in de gemeente Voorst jij wilt steunen. De organisatie doneert €2,50 van jouw inschrijfgeld aan die club. Je kunt je online inschrijven en dan aangeven welke club jij steunt, maar bij alle clubs in de gemeente liggen ook inschrijfkaarten die je in kunt vullen. Je ontvangt als je meedoet uiteraard ook een medaille en saunavoucher!

Inschrijven
Schrijf je snel in! Dat kan via deze site

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.