KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Drie kerstoptredens van POPKOOR BREAK OUT in onze mooie gemeente.

POPKOOR BREAK OUT zal deze maand drie kerstoptredens geven. Wij zullen moderne kerstsongs ten gehore brengen. Maar ook uit ons gewone repertoire zullen we wat laten horen. Dus zeker de moeite waard om een keer te komen luisteren. Voeg daarbij de sfeervolle locaties, en het kerstgevoel kan beginnen. Wij hebben er zin in, en hopen u te mogen ontmoeten.

KERSTOPTREDEN TERWOLDE, 8 DECEMBER van 16.30 uur tot 17.00 uur en van 17.15 uur tot 17.45 uur. Dorpskerk, Molenweg 2 Terwolde. Rondom de kerk is er een mooie Kerstmarkt.

EIGEN KERSTCONCERT MET KERSTMARKT IN WILP, 17 DECEMBER. Tijdens onze repetitieavond geven wij een mooi concert.  In de Pompe, Dorpsstraat 41,  staan tevens een aantal kerstkramen. In de pauze en na afloop is er een MEET EN GREET met de leden en nieuwe dirigente, die sinds september voor ons koor staat. Deze avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis. 

KERSTOPTREDEN TIJDENS DE CHRISTMAS NIGHT RUN IN BUSSLOO, 21 DECEMBER. Muzikale aanmoediging van de wandelaars en hardlopers tijdens deze loop. Wij staan bij de "Koek en Zopie" tent bij Hofstede de Middelburg, Zandwal 1 in Voorst. Inschrijven voor deze mooie verlichte loop is nog steeds mogelijk.

Check onze website en facebookpagina voor meer informatie over ons koor en onze optredens. www.popkoorbreakout.nl

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.