KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Deventer Ziekenhuis op zoek naar hulp!

Samen in de strijd tegen het coronavirus. Wil jij ook hulp bieden?


We verwachten dat we straks veel hulp kunnen gebruiken. Wil je graag je hulp aanbieden en ben jij:

  • een verpleegkundige die graag wil meewerken?
  • nu niet werkzaam maar heb je wel gewerkt als verpleegkundige of in een andere zorgfunctie (al dan niet BIG geregistreerd)?
  • iemand zonder zorgopleiding die graag ondersteuning wil bieden in de directe patiëntenzorg of in een andere ondersteunende rol?


Mail ons dan!

Wij ontvangen graag een mail via  met daarin je naam, telefoonnummer, een korte beschrijving van je opleiding en werkervaring én we horen graag wanneer je beschikbaar bent.

Heb je vragen? Ook dan kun je terecht op dit mailadres.

Alvast heel erg bedankt voor het aanbieden van jouw hulp!


UPDATE: Op dit moment bieden veel mensen hun hulp aan. Hartverwarmend hoe iedereen op zijn eigen manier een steentje bijdraagt. We waarderen dit enorm! We zijn druk bezig om te bekijken wat nodig is in het ziekenhuis en welke hulp er aangeboden wordt en proberen dit zo goed mogelijk te matchen. Dit is een flinke klus maar we nemen contact met je op zodra we je hulp nodig hebben.

UPDATE 23-03-2020: Op dit moment is de personele bezetting op orde. Echter, dit kan ieder moment veranderen. Jouw hulp blijft dus van harte welkom!


Bron: https://www.dz.nl/corona/ikbiedhulpaan 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.