KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

De film is bekend!

We zullen eindelijk eens wereldkundig maken welke film er te zien is op vrijdag 13 september in Wilp, namelijk; ‘Demain tout commence’. Een Franse film (welke we uiteraard zullen ondertitelen ????) die nagenoeg net zo mooi en indrukwekkend is als ‘Intouchables’. Een heerlijke wegkijker, perfect voor een mooie nazomeravond.

 

De film vertelt het verhaal van Samuel. Hij leeft zijn leven zonder banden of verantwoordelijkheden aan de kust in het zonnige zuiden van Frankrijk, dicht bij de mensen die hij liefheeft en met wie hij werkt zonder zich veel te vermoeien. Tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen...

 

Heb jij je nog niet aangemeld, doe dat dan snel via of stuur een appje naar 06 36 18 78 98. Vanwege het zicht zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tot vrijdag de 13rde!

Deel dit bericht!

Reacties

Ria Mooiweer
1 augustus 2019

Ik wil mij graag aanmelden voor de film met 2 personen maar het gaat allemaal een beetje moeilijk

Guus Kroes
2 augustus 2019

Je staat op de lijst Ria ;)

Ria Mooiweer
2 augustus 2019

Dank je wel, en nu maar hopen op een mooie avond

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.