KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Coach i.o.

28 januari 2020

  • Aangeboden
  • 0613402326
  • Kern: Bussloo, De Vecht, Klarenbeek, Nijbroek, Posterenk, Steenenkamer, Terwolde, Teuge, Twello, Voorst, Wilp, Wilp-Achterhoek

In het kader van mijn opleiding tot basiscoach zoek ik cliĆ«nten met een hulpvraag waarbij ze graag begeleiding, coaching ontvangen. 

Mijn naam is Irma Kool, woon in de gemeente Voorst, en ik volg een opleiding basiscoaching aan de Academie voor Coaching en Counselling. Momenteel werk ik als verloskundig-echoscopiste voor diverse echocentra en verloskundige praktijken. Voorheen ben ik ruim 15 jaar verloskundige geweest in een eigen praktijk en in een ziekenhuis. Vervolgens heb ik 11 jaar als centrummanager, echoscopiste en versiekundige bij een echocentrum gewerkt. 

Graag zou ik mijn jarenlange ervaring in de verloskundige zorg toepassen in het begeleiden van mensen die extra ondersteuning of begeleiding kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze iets willen veranderen of vast zitten op een bepaald punt, of omdat de verwerking van een nare ervaring moeilijk gaat. Daarom volg ik de opleiding tot coaching en zoek ik voor mijn stage cliĆ«nten die een hulpvraag hebben waarover ze graag met iemand willen praten en gebruik willen maken van coaching. 

Wat bied ik:
Met mijn jarenlange ervaring in de zorg luister ik naar je verhaal en vraag, en samen met jou analyseer ik het probleem; om vervolgens samen met jou een oplossing te zoeken die bij jou past en waarbij het belangrijk is dat jij in je kracht staat of komt te staan.
En.. omdat ik nog in opleiding ben, is de coaching kosteloos!

Wat vraag ik:
Je inzet en tijd om voor jezelf een gewenste verandering in gang te zetten,
en wat ruimte om te kunnen leren.

Heb je belangstelling of wil je gewoon (eerst) wat vragen, neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op: tel.nr. 06-13402326 of mail naar .

Hartelijke groet, 

Irma Kool

P.S. Ik werk discreet en conform strikte geheimhouding en AVG.

link naar facebook


Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.