Gerda Oosthuizen | Massagepraktijk

Ik kijk naar jou vanuit een holistische visie. Dat wil zeggen: ik zie niet alleen een klacht die nu misschien op de voorgrond staat maar ik zie jou als mens in z'n geheel. Er is een wisselwerking tussen lichaam en geest. Allerlei gevoelens kunnen hun weerslag hebben op je lichaam. Bijvoorbeeld stress, spanning, woede en verdriet.

 

Meer over mijn aanpak

Massagetherapie

 

Dankzij massagetherapie maak je even pas op de plaats. Kom op adem en gun jezelf de aandacht die je verdient. Of je nu ziek bent, herstellende of bijvoorbeeld veel stress hebt of een moeilijke tijd doorgaat. We vragen soms veel van onszelf en ons lichaam heeft veel te verduren. Hierdoor kunnen klachten waar je al ruimere tijd last van hebt, opspelen of weer terugkomen. Of wanneer je ziek bent juist verergeren. Kom tot rust en in je lichaam dankzij mijn massagetherapie.

Ik gebruik verschillende soorten massagevormen die ik toepas in mijn behandelingen. Mijn jarenlange ervaring zorgt voor een gerichte aanpak. Sinds maart 2023 heb ik mij gespecialiseerd in oncologie massage. Een vorm van masseren, speciaal voor mensen met de ziekte kanker.

 

beeld home massage bij kanker

Wie is Gerda?

Als Holos massagetherapeut zorg ik ervoor dat je daadwerkelijk weer kunt voelen hoe het is in en met je lijf. Ik kan je begeleiden om je weer bewust te worden van de signalen van je lijf. Hierdoor kan er rust en ruimte ontstaan. Klachten zullen verminderen of geheel verdwijnen.

 

Meer over mij

Wat anderen zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Rust in mijn hoofd en verlichting van lichamelijke knelpunten

Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik bij Gerda voor spataderklachten. Na de zwangerschap ben ik bij haar terug blijven komen . Je gaat allemaal door verschillende fasen heen in je leven. Soms moeilijk, soms makkelijker. Ik ben ervan overtuigd dat een goede balans van lichaam en geest en een gezonde levensstijl de basis zijn voor een vitaal leven. In mijn vrije tijd ben ik fanatiek amazone, voor mijn werk zit ik veel achter de computer en ben ik alleenstaande moeder van twee kinderen.

Ik kom nu met regelmaat bij Gerda, om mezelf vitaal te houden (soort onderhoud:-)). Alles wat je meemaakt sla je ook op in je lichaam. Gerda luistert naar je en kijkt vanuit een holistische visie welke massagetherapie op dat moment voor jou geschikt is. Na de massage spreek je samen na en geeft ze je aandachtspunten mee. Het geeft me rust en ruimte in mijn hoofd en verlichting in de lichamelijke knelpunten. Even een moment voor jezelf! Om vervolgens alles wat je doet weer vanuit een goede drive aan te gaan!

Tineke, 41 jaar

Weer pijnvrij slapen

Twee jaar geleden ben ik verhuisd naar de gemeente Voorst en zocht ik een nieuwe massagetherapeut dichter bij huis voor mijn beenklachten en nek- en schouderproblemen. Internet bracht mij bij Gerda en wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb!

Haar professionele aanpak, nuchtere kijk op het leven en medische achtergrond zijn een mix gebleken die goed bij mij past. Als beoefenaar van yoga weet ik maar al te goed hoe lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en Gerda voelt dat precies aan. Door haar combinatie van massagetechnieken voel ik me altijd heerlijk ontspannen na een sessie.

Ook bij overbelasting en blessures (uitgerekte kniebanden) heeft Gerda mij goed kunnen helpen door het aanbrengen van medical tape en het masseren van mijn benen waardoor ik voor het eerst in 6 weken pijnvrij kon slapen. Het fijne aan Gerda is dat je haar dan maar hoeft te bellen en ze maakt gelijk tijd voor je vrij.

Ze is eerlijk en oprecht geïnteresseerd in wat jou (letterlijk & figuurlijk) beweegt als mens!

Maud, 64 jaar