KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Geschikt voor allerlei sporten. Op dit moment thuisbasis voor handbal-, voetbal- en volleybalcompetities. Tevens wordt er badminton, tennis, aerobics en daaraan gerelateerde dansen beoefend. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor korfbal, basketbal. De inrichting is ook geschikt voor schoolgymnastiek met klimrekken, touwen en ringen.

Er zijn 4 volleybalvelden over de gehele lengte van de zaal en een centercourt. Voor badminton zijn 9 badmintonvelden uit te zetten. De zaal heeft 1 tennisveld. Door middel van een flexibele scheidingswand is de zaal te verdelen in 2 gelijke ruimten.

Tribune: De ingang is midden in de zaal. Aan beide zijden van de ingang zijn tribunes. Er zijn tribunes aan het veld en er is een bovenverdieping.
Totaal is er een capaciteit van 1.100 personen bij een activiteit in de sportzaal mogelijk.
De scheidsrechterskleedkamers zijn op de begane grond bij de ingang. Er zijn 4 ruime kleedkamers voorzien van 8 douches per kleedkamer. Tevens toiletgroep bij de ingang aanwezig.

Sportcomplex Jachtlust beschikt over een volledig gerenoveerde horeca keuken voorzien van; hete luchtoven, magnetron, 3 frituurbakken, bakplaat, 4-pits fornuis, koel- en vriesunits. Wij kunnen zorgen voor uw warme en koude snacks en lunches en diners van 10 tot 100 personen. Ook is onze keuken geschikt voor kookclinics.
Graag denken wij mee met onze klanten voor een goed verzorgde activiteit. Uw wensen zijn onze uitdagingen!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.