Kijkindekernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Sinds 2007 is er weer een ontmoetingspunt in ons dorp, een prachtige locatie, waar verenigingen, buurtclubs en inwoners van Teuge en omstreken gebruik van kunnen maken. Voor bijvoorbeeld een feestje, vergadering, cursus of workshop is het Dorpshuis inmiddels een zeer gewilde plek.

U kunt het Dorpshuis per dagdeel huren:

ochtend van 06.00 tot 12.00 uur
middag van 12.00 tot 18.00 uur
avond van 18.00 tot 24.00 uur

De beheerder kan u vertellen onder welke voorwaarden u de ruimte kunt huren. U kunt hierbij desgewenst gebruik maken van de consumpties van het Dorpshuis. Maar het is ook mogelijk om zelf voor de drankjes te zorgen. Behalve ruime koelkasten biedt de pantry (kleine keuken) een magnetron, vaatwasser, 2 kookplaatjes en koffiemachine.

Er is een professionele geluidsinstallatie aanwezig. Tevens kunt u gebruik maken van de beamer en een scherm. De openslaande deuren maken gebruik van het ruime terras mogelijk, waarop bijv. gebarbecued kan worden. Voor de kinderen is er een pannaveldje en een klimrekje. Het Dorpshuis is prima bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid.

Voor reserveren en het bespreken van uw specifieke wensen kunt u contact opnemen met de beheerder: Anneke van Eikenhorst.


Tel. 06-18697857
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.