KijkindeKernen.nl

Inloggen of inschrijven

Over

Stichting Pampus is van oudsher een "jeugdsoos", opgezet en draaiende door de vele vrijwilligers die het elke week weer mogelijk maken om deze doelgroep te ontvangen en een super leuke avond te bezorgen.

Stichting Pampus organiseert regelmatig diverse evenementen. Naast deze evenementen is stichting Pampus wekelijks geopend. Staat er er geen evenement gepland dit weekend? Kom toch gezellig langs, we zijn gewoon open…

Tickets voor de diverse grote evenementen zijn te koop via ons Ticketportaal.
https://www.pampus.org/

over deze plek:
Bouwdatum: 1826
Hallehuisboerderij met in de gepleisterde voorgevel spitsboogvensters en muurankers met het jaartal 1826. De boerderij is nu in gebruik als jeugdsoos Pampus. De boerenplaats werd voor het eerst vermeld in historische geschriften in 1779; de 18de-eeuwse fundamenten van deze voorganger zijn nog aanwezig naast het gebouw. Het pand is gebouwd in opdracht van de Deventer stadsontvanger Adam van Doorninck, die samen met twee anderen in 1820 landgoed De Lathmer kocht. Hiertoe zou het precies een eeuw (1826-1926) behoren. (RM)
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.